Tornar

Vivències

Marta Devesa, empresària

D’on vinc i d'on sóc

Tinc 30 anys i visc a Girona, em considero una persona amb caràcter i decidida. Sant Esteve de Llémena és el poble on vaig viure la meva infància, vaig tenir el privilegi de viure en plena naturalesa, envoltada de bosc i camps. No tinc germans, però tampoc sé el que se sent no tenir-ne, ja que el meu cosí germà i jo, sempre hem estat molt units. La meva mare i la seva són germanes bessones, això ha fet que mantinguéssim aquesta unió. Tota la meva infància la vaig passar amb ell, anàvem a la mateixa escola i els 3 mesos d’estiu els passava a casa seva. Recordo quan arribava el bon temps, esperàvem l’arribada de la nostra amiga de Barcelona, l’Alícia, ella estiuejava al poble, al “Molí de Can Mitjana”, érem feliços com anissos! No teníem cap mes preocupació que escollir a que jugàvem!

 Amb el temps varem venir a viure a Girona. Vaig estudiar Administratiu al I.E.S. Montilivi i posteriorment vaig entrar a treballar a ECA Grup Bureau Veritas ara farà 9 anys, on continuo treballant i ho compagino amb la meva empresa de pastisseria i càtering Martina Sweet Cakes. Gràcies aquesta feina vaig conèixer a l’home de la meva vida, en Carles, una persona clau en la meva vida i molt diferent a mi. L’any 2009 varem decidir casar-nos i un any desprès vaig quedar-me embarassada de la meva filla Martina.

La història

Casualitats de la vida a mi mai m’havien agradat els dolços, sempre havia dit que jo, sense cap mena de dubte, era més de salat, de fet, era d’aquelles persones, que quan van al restaurant, aprofiten el primer i el segon plat, perquè els postres era quelcom que no em feia ni fred ni calor. El 10 d’abril de 2011 va arribar el millor de la meva vida, la meva filla Martina. Ella em va canviar la vida en molts aspectes, però un dels aspectes més curiosos, va ser que durant l’embaràs, Uns mesos desprès vaig pensar que si aquest món era la meva devoció, que m’encantava i m’apassionava, què millor que fer jo directament aquests dolços. Així és com vaig començar a formar-me en un reconegut taller de pastisseria de disseny, l’escola Cakes Haute Couture de Sitges, com també a reconegudes escoles de Madrid. De mica en mica anava millorant els meus productes i augmentant la meva passió per tot aquest món dolç. A dia d’avui no he deixat de formar-me, constantment faig cursos per aprendre noves tècniques. vaig començar a tenir estranyament antulls de coses dolces, però no només tenia antulls de coses dolces, sinó que va començar a créixer en mi, la passió pels cupcakes i la pastisseria artesanal i de disseny. Aquesta passió va començar a augmentar fins el punt, d’haver d’anar molts dies a Barcelona a menjar cupcakes, en aquella època encara no es coneixien gaire i només en podies trobar a les grans ciutats. També és veritat, que sempre he tingut devoció per tot el que simbolitza l’estil vintage i francès. És per això que vaig decidir emprendre aquest projecte, amb totes les meves energies. Realment, cal dir, que el que faig m’apassiona, m’apassiona molt i, dia a dia, vaig aprenent coses noves, que fan que continuï millorant i sobretot creant productes nous. És per això que si mai em veieu a dins de la caravana, sabreu que estic gaudint d’un moment dolç, estic gaudint de la meva passió.

La Roulotte patisserie

La nostra caravana tal i com hem dit abans, és l’essència de Martina Sweet Cakes i del que volem transmetre al nostre públic. La caravana dona un valor afegit al nostre producte i un servei més. Tota ella esta decorada manualment per mi, m’encanta i m’apassiona l’estil “Shabby Chic”. A més a més, la decoració de la caravana, convida a la gent a introduir-se en el món vintage, un món que, permet combinar objectes i detalls antics, amb les últimes tendències. Un dissabte per la tarda ara farà 3 anys vaig veure per primera vegada la pel·lícula “Marie Anttoinete” una pel·lícula del 2006, escrita i dirigida per Sofia Copola, vaig quedar totalment fascinada em i va agradar tant que vaig decidir decorar la caravana “Roulotte Patisserie” al més pur estil Maria Antonieta! Si et vols casar i vols que el teu sigui un dia màgic, especial i amb un gust diferent, des de Martina Sweet Cakes, podem oferirte un càtering de dolços original, creatiu i de qualitat, transportat i servit des de la nostra famosa “Roulotte Patisserie”, que es servirà com a ressopó a la cerimònia o bufet de postres al hora del pastís. Si el que desitges és fer una reunió de feina informal, un acte o esdeveniment, Martina Sweet Cakes, és el que estaves buscant! T’oferim un càtering de dolços, que farà que tothom es quedi amb un molt bon gust de boca. El nostre servei és personalitzat per a cada client. A més a més, també oferim el servei de Photocall, perquè tots els convidats, puguin finalitzar el dia amb un record inoblidable.

Què és Martina Sweet Cake

Martina Sweet Cakes és un obrador de pastisseria artesanal i de disseny, ofereix un producte angles i francès adaptat al paladar del nostra terra, la nostra il·lusió és recuperar els pastissos fets de forma artesanal i elaborats només amb els millors ingredients i de primera qualitat.  A mitjans d’octubre de 2013, vaig començar a estudiar la possibilitat d’obrir una botiga degustació i taller, on els meus clients poguessin venir a recollir les seves comandes, o simplement rebre una informació mes personal i detallada al hora d’escollir el seu pastís. Arrel de la demanda, el passat 22 de març de 2014, vaig inaugurar la botiga, el local es troba situat a la Rambla Xavier Cugat núm. 16, local 3, 17007 Fontajau (Girona) A la botiga hi podreu trobar a més a més dels nostres cupcakes i pastissos, detallets per regalar i marques com ara Mr Wonderfull, I love Aprons, Green gate, entre d’altres. També es realitzaran tallers per aprendre a decorar galetes i cupcakes a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys. L’horari de la botiga es de tardes, de 17h a 20h, si em voleu fer un visita, us atendre amb molt de gust!

Tornar