Tornar

Racons

SILKEN PARK HOTEL SAN JORGE (H****S)

Descobrir racons al nostre territori és una tasca que no para de sorprendre per l’ excel·lent qualitat de molts establiments que us presentem . Aquest és el cas del Park Hotel San Jorge , un clàssic de la Costa Brava, que gràcies a la voluntat dels seus propietaris i de tot el personal han aconseguit mantenir-se oferint uns estàndards de qualitat molt elevats. Potser la ubicació, davant del mar, entre Sant Antoni de Calonge i Platja d’Aro, sigui una clau de l’èxit, però també ho és la de reformar tot l’hotel i sobretot obrir-lo tot l’any.

OBERT TOT L'ANY

El Park Hotel San Jorge és un clàssic dels hotels amb encant a la Costa Brava. La seva privilegiada i exclusiva ubicació, a primera línia de mar, just al davant de la Cala Sant Jordi, a peu d’un dels més punts més meravellosos del Camí de Ronda que va de Sant Antoni a Platja d’Aro, fa que l’estada resulti única per tal de gaudir de la Costa Brava en essència. A partir de l’any 2003 va començar una reforma integral de tot l’hotel i la més gran es va produir al 2008, amb la construcció de l’spa. Potser sigui per aquest motiu que des de l’any 2007, el Silken Park Hotel San Jorge està obert tot l’any, i que ha fet augmentar l’arribada de clients de forma espectacular. Aquest any han tingut una mitjana d’ocupació superior al 60% a l’hivern, una dada que demostra l’interès no només de l’hotel sinó del visitant, de voler desestacionalitzar la temporada. Malgrat disposar de 121 habitacions al Park Hotel San Jorge s’hi respira un ambient de tranquil·litat i confort, amb modernes habitacions, àmplies sales per desconnectar i impressionants terrasses amb vistes exclusives a la Cala Sant Jordi rodejada de pins. Un autèntic espectacle, ja sigui a l’estiu o a l’hivern!

L’APARTAT GASTRONÒMIC

El Park Hotel San Jorge ha realitzat una important aposta pel tema gastronòmic. El fet d’estar el lloc on està, feia imprescindible oferir uns servei de restaurant de qualitat, ja sigui dinars o sopars tant a clients de l’hotel com a aquells que no ho són, i per aquest motiu el restaurant té identitat pròpia sota el nom de Mar Brava. A més i tal i com ens diu la Directora comercial del Park Hotel San Jorge, Irene Elias, “aquest fet és molt atractiu pel client francès, un dels més importants que tenim. El tipus de cuina és empordanesa, tocant el producte de qualitat i proximitat que tenim com peixos i marisc i sense oblidar tot l’apartat d’arrossos i platillos empordanesos. A més, com el xef Martín Berasategui és l’assessor gastronòmic de tota la cadena SIlken, el nostre xef Jose Esteban Marín rep assessorament i influència en aquest sentit” El buffet d’esmorzar també s’ha vist millorat amb una àmplia i variada gama de productes d’elaboració pròpia i sempre seguint els cànons de la màxima qualitat , així com el poder menjar fora d’hores a l’snack, on presenten diferents tipus de tapes tant fredes com calentes.

MEETINGS D’EMPRESES, PRESENTACIONS, ESDEVENIMENTS I BANQUETS

Parlar del Park Hotel San Jorge és parlar d’un clàssic en l’organització de diferents esdeveniments, reunions d’empresa i banquets com casaments o comunions. Són molt innovadors en aquest apartat pel fet de no tenir menús tancats i que el client pot optar a fer qualsevol combinació dels plats que proposen a la carta, donant-li la màxima llibertat. Això els hi ha permés disposar de molts meetings i presentacions d’empresa i producte, primer per la ubicació i després per l’agilitat a l’hora de preparar els diferents menús i per les diferents sales de convencions.

SPA

El Park Hotel San Jorge disposa d’un petita però agradable zona d’spa, amb diferents saunes i sobretot un espai pel relax, on els diferents massatges són els més sol·licitats pels seus clients. A més han creat un spa d’estiu, a l’exterior, amb vistes al mar i als pins que cobreixen l’hotel, on relaxar-se acompanyat d’un massatge mai ha sigut tant fàcil. Aquest a instal·lació disposa a més d’un petit jacuzzi per fer el moment encara més exclusiu i oferint tractaments d’autors gràcies al programa Gerunda Fuga.

HABITACIONS CONFORTABLES, AMB MOLT D’ESPAI I VISTES ÚNIQUES

En l’actualitat totes les habitacions estan reformades, amb parquet, banys nous, televisió, servei de wi-fi, aire condicionat... En definitiva, tots els serveis que ha d’oferir un hotel de la categoria del Park Hotel San Jorge que recentment ha aconseguit la consideració de 4 estrelles Superior, sent dels pocs hotels amb aquest màxim guardó a la Costa Brava. El 90% de les seves habitacions té vistes al mar, quasi bé la seva totalitat. Algunes amb vistes al Camí de Ronda, d’altres vistes centrals, que són les que solen tenir més demanda i unes altres laterals. Però totes amb vistes úniques d’aquest meravellós indret de la Costa Brava. Disposen de 3 suites i 4 habitacions superiors, a part d’algunes poques familiars que estan connectades. Potser sigui per això que el client tipus del Park Hotel San Jorge sigui un client de parelles, que busquen tranquil·litat, en temporada baixa, com el turista de golf, especialment francès, i públic que busca confort i silenci. El Park Hotel San Jorge disposa d’accés directa a les cales de Cap Roig, Sant Jordi i Bella Dona amb la imatge més emblemàtica de la Costa Brava i d’una extraordinària piscina exterior, 2 punts més que donen exclusivitat a aquest hotel. Confort, exclusivitat, tranquil·litat, gastronomia i vistes de la Costa Brava. Aquests són els trets que defineixen a aquest gran hotel!

Park Hotel San Jorge Av. d’Andorra, 28 Calonge T. 972 652 311 www.hoteles-silken.com

Tornar