Tornar

Racons

Hotel Hostalillo a Tamariu

Ens encanta descobrir nous hotels, per a molts de nosaltres que vivim al territori, fins ara desconeguts. Hotels amb molt d’encant, hotels que enamoren i que representen l’inici d’una extraordinària experiència. Són un tipus d’hotel que fan el viatge i no a l’inrevés. Un hotel com l’Hostalillo, situat a primeríssima línia de la platja de Tamariu. En definitiva, un espectacle i un autèntic luxe!

L’Hotel Hostalillo es va construir durant la dècada dels ‘50 i sempre s’ha mantingut fidel a la seva essència: hotel familiar, encantador fins l’últim detall, amb un servei al client híper exquisit i amb un cert nivell. Aquí no hi ha lloc per a ostentacions, no li cal. La seva gran ostentació és estar al davant d’un paisatge únic al món, al cor de la Costa Brava, a Tamariu. Aquí el luxe es basa en la simplicitat, sense artificis i mantenir aquesta filosofia és la voluntat tant de la Gerència, com de la Direcció.

Òscar Portela, el seu director, ens comenta que el client és molt repetitiu “És un dels pocs hotels que segueix mantenint una part important de clientela fidel, de llargues estades, ja que la tendencia actual del sector és radicalment oposada.“

L’Hotel Hostalillo disposa de 64 habitacions que es diferencien en la ubicació i en la superfície. Disposen de suites, davant del mar, espectaculars, de somni! Ofereixen una part de les habitacions que donen a la Cala dels Lliris, i la resta vista lateral, però sempre extraordinàries. Totes molt ben equipades amb pantalles de LCD de 28” i 32”, wi-fi, aire condicionat, mini bar... Tots els serveis que podrien oferir els millors establiments de categoria superior. A més, disposen d’habitacions familiars que es comuniquen unes amb les altres. Organitzen celebracions com ara casaments en petit format, màxim per a 120 convidats, amb l’afegit que tots els assistents quedaran bocabadats a l’entrar en un hotel que segurament desconeixen però amb una de les millors vistes de la Costa Brava, reunions de treball, etc... a la seva Sala de Reunions. I això no té preu!

De fet estem parlant que l’hotel té 3 estrelles, però aquesta classificació enganya. Estem parlant d’un hotel que té tots els serveis i equipaments per tenir-ne 4 segons el nostre parer i a més amb l’afegit de ser un hotel únic, exclusiu, encantador. L’hotel està obert des de finals de març fins a principis de novembre. Durant el tancament, cada any es segueix invertint en millorar les instal·lacions i serveis. La profunda rehabilitació que van fer el 2011 ha suposat que el grau de confort en mesos de temporada baixa sigui la mateixa. I és que allotjar-s’hi a l’inici de la primavera o al final de la tardor, aprofitant algun gran temporal de la Costa Brava pot resultar ser una experiència inoblidable. A nivell gastronòmic l’Hotel Hostalillo està reformant la seva carta. Volen oferir una cuina catalana actualitzada, posada al dia, per tal que l’experiència ja sigui total.

No cal dir que els esmorzars ja sigui a la sala o a la terrassa de l’Hotel Hostalillo són èpics, amb uns productes de màxima qualitat i primeres marques. Pastisseria pròpia, pernil ibèric, salmó fumat, fruites, Nespresso i tot amb la incomparable vista d’aquest magnífic hotel. Es pot demanar alguna cosa més? L’equip humà de l’Hostalillo: Lluís, Hosnia, Judit, Cynthia, Óscar A., Paco, Emili, Òscar Portela i la resta de personal, us espera a Tamariu. Un hotel altament recomanat, i que constitueix una autèntica descoberta a la Costa Brava

Hotel Hostalillo C/ Bellavista ,22 - Tamariu Tel. 972 62 02 28 www.hotelhostalillo.com

Tornar