Tornar

Racons

Hotel El Far : L'exclusivitat a la Costa Brava

Situat en un indret únic, a l'excepcional conjunt arquitectònic de Sant Sebastià de la Guarda i erigit en una antiga hostatgeria del segle XVIII, sobresortint al mar des d'un penya-segat de 175 metres , El Far Hotel-Restaurant sorprèn a propis i estranys. Sorprèn per la bellesa natural de l’indret, amb vistes excepcionals de la Costa Brava. Sorprèn per l’amabilitat del seu personal. Sorprèn per la magnífica cuina que amb gran professionalitat el xef Tony Saez sap apropar els productes de temporada i de la zona. Sorprèn per la decoració de les habitacions, d’elegant estil mariner. I sobretot sorprèn pel seu conjunt ple d’història i que fa que l’estada resulti imprescindible per a tot amant de la Costa Brava. El Far Hotel-Restaurant és aquell que recomanes a un amic i sempre més t’estarà agraït .

Allunyat dels centres turístics tradicionals, al Far de Sant Sebastià, just a sobre de la platja de Llafranc, és un hotel amb encant amb ... 9 habitacions! Només això ja marca l’exclusivitat d’aquest hotel. No té grans luxes, ni falta que fa! Aquest 4 estrelles té el luxe i l’exclusivitat en l’indret on es troba. Les habitacions decorades amb exquisidesa , amb motius mariners i rústics, són molt confortables. La gran majoria tenen vistes a la Mediterrània, a mar obert, on la sortida i la posta del sol són màgiques. Les amenities del bany et fan recordar que estem en un establiment de luxe i les vistes des de les terrasses i finestres de l’habitació et recorden que estàs vivint un moment exclusiu i únic.

La cuina, dirigida pel Xef Tony Sáez, continua amb l’essència de la Costa Brava. Diferents menús renovats cada mes fan gaudir als paladars més exigents. Clar exemple és el menú que vàrem poder provar dedicat a la Garoinada que realitzen diferents restauradors de Palafrugell i on, a part de les garoines, mereix un punt i a part el platillo de l’Empordà que ens van servir a base de peus de porc, cargols i cabra de mar. L’ hotel té diferents racons tranquils per llegir un llibre davant de la llar de foc o degustar un Gintònic mirant el far , a recés de la tramuntana. Els esmorzars del Far són excepcionals, i la pastisseria tradicional, els embotits o la fruita natural es combinen amb les vistes privilegiades a la Mediterrània, observant l’horitzó, que fan quedar embadalit i gaudir cada segon d’aquest moment.

El Far Hotel-Restaurant és un magnífic establiment ideal per a escapades romàntiques i gastronòmiques o fins i tot per a casaments, on la celebració de l’esdeveniment pot realitzar-se al magnífic pati interior amb una espectacular doble escala de pedra de fons i per on s’accedeix a les habitacions. El camí de ronda és una magnífica excursió per tenir un contacte més directe amb la natura salvatge de la Costa Brava, amb els seus pins, tamarius i penya-segats, i una bona opció per a pair les exquisideses que haurem menjat. Recomanat! n

El Far Hotel-Restaurant  Llafranc   Tel. 972 301 639  www.elfar.net

Tornar