Tornar

Racons

Hotel Casa Anamaria

Casa Anamaria és un espectacular hotel amb encant que es va inaugurar el 2014, respectant l’entorn, utilitzant la màxima qualitat en els seus acabats, amb un disseny modern combinat amb la tradició de la rusticitat. En definitiva, es podria definir com l’elegància del luxe més clàssic.

Ubicat a Ollers, en ple centre de la comarca del Pla de l’Estany, la privacitat de l’hotel és total, envoltat per més de 66 ha. de boscos que conformen la propietat i que conformen 3 espais diferents: l’Hotel de 4 estrelles de nova construcció, la masia i el Paller, aquests 2 totalment rehabilitats.

Amb només 16 habitacions, decorades amb elegància i sobrietat i amb tots els serveis propis d’un hotel de luxe, l’Hotel Anamaria ofereix un servei exclusiu i totalment personalitzat, i que compta a més amb spa, celler, restaurant gastronòmic, piscina exterior i una espectacular pista de tenis. Per a grups més petits que busquin privacitat, l’Hotel Anamaria ofereix la Masia, 2 apartaments amb 3 dormitoris suite cadascun. Finalment, el Paller acull esdeveniments i reunions amb tots els requisits tècnics.

El Restaurant Can Motes és el centre culinari de Casa Anamaria, on les propostes gastronòmiques tenen el segell de la cuina catalana tradicional, passen pel sedàs de la creativitat i a partir d’un producte de qualitat, amb verdures cultivades a l’hort de la finca. El seu celler, espectacularment decorat, compta amb una carta de més de 40 referències i amb protagonisme de caldos de diferents D.O. catalanes.

Casa Anamaria ofereix al seus clients un petit spa per a ús exclusiu i privat, ideal per a relaxar-se, amb una extensa carta de tractaments de benestar i bellesa i que inclou piscina climatitzada, xorro vertical i cascada, sauna i dutxa amb sensacions bitèrmiques. En temporada, l’extraordinària piscina exterior és un lloc ideal per a relaxar-se lluny de tot, al mig de la natura, i la seva pista de tenis, ideal per a practicar esport, i on l’hotel proporciona tot el material necessari per a practicar-lo.

A l’antic paller de la propietat s’hi ha instal ·lat la sala de reunions, ideal per a empreses que busquin privacitat i que disposa de tots els serveis propis per tal de poder desenvolupar aquesta activitat en un marc i uns serveis incomparables.

Els casaments a Casa Anamaria es transformen en esdeveniments únics i exclusius, ja que fa que es pugui diferenciar d’altres establiments de luxe de la zona, amb la possibilitat d’ocupar part dels jardins de la propietat, la piscina o l’interior de l’hotel. Presentacions d’empresa, esdeveniments que busquin privacitat, còctels exclusius... són altres activitats que l’hotel ofereix als seus clients, sempre i quan busquin exclusivitat, bon gust i privacitat. Casa Anamaria es troba a mig camí de la Costa Brava i els Pirineus, a la comarca del Pla de l’Estany i al municipi d’Ollers.

Per a més informació : www.hotelcasanamaria.com Telèfon 872 591 721 42º09’07.12’’ N · 02º50’24.65’’ E

Tornar