Tornar a l'inici

Article

Vins i Licors Grau celebra el seu 40è aniversari

El dimecres 15 de novembre, l’empresa Vins i Licors Grau, dedicada a la venda i distribució de vins i licors, va inaugurar l’ampliació de les instal•lacions coincidint amb el 40è aniversari de la seva fundació.

L’acte va comptar amb la presència de més de 3.000 persones representants del sector vitivinícola, HORECA, empresarial i institucional tan a nivell nacional com internacional, a més de clients, proveïdors, amics i familiars. Entre els convidats s’hi trobaven destacats viticultors i personalitats de l’entorn del vi com Carlos Falcó, Marqués de Griñón; Xandra Falcó, Marquesa de Mirabel; Telmo Rodríguez, reconegut enòleg de la Rioja; Mª del Mar Raventós, presidenta de Codorniu; Xavier Gramona, de Caves Gramona; José Manuel de la Mata, del Grupo VARMA; Pedro Aznar, de Marqués de Riscal; Josep Roca, sommelier de El Celler de Can Roca, Antoni Fernandez Teixidó, exconseller de la Generalitat qui va inaugurar les instal•lacions al 2003, entre d’altres.

El presentador de la celebració va ser el periodista Manel Fuentes qui va obrir l’acte donant pas als parlaments institucionals. Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau, va dirigir unes paraules d’agraïment als assistents i a totes les persones que havien fet possible l’ampliació de les instal•lacions. Al seu torn l’alcalde de Palafrugell, va afirmar que es sentia orgullós que una empresa modèlica com Grau tingués seu a Palafrugell. Per cloure l’acte, Fuentes va fer pujar a l’escenari convidats i personalitats destacades com Josep Roca, Antoni Fernandez Teixidó, Carlos Falcó, Xandra Falcó i Bertin Osborne, els quals van dedicar unes paraules a la família Grau. Tots ells, van coincidir en que l’empresa Vins i Licors Grau és un clar exemple d’empresa familiar que ha sabut adaptar-se als nous temps, apostant per la innovació, sense deixar de banda el tracte proper i de qualitat amb els seus clients i proveïdors. Aprofitant l’ocasió, el cantant Bertin Osborne que va obsequiar als assistents amb una actuació musical. Per finalitzar la celebració es va servir un aperitiu de mans del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca acompanyat de vins i caves/champagnes d’algunes grans marques representades per Grau.

L’empresa ha ampliat darrerament les seves instal•lacions, destacant un nou magatzem climatitzat de 1.200 m² que se suma als 8.000 m2 ja existents, així mateix, s’ha augmentat l’espai de la vinoteca amb 500 m² que corresponen a la “Selecció Grans Vins” i a la zona de vins blancs i rosat. A més, s’ha creat un espai subterrani de 400 m² dedicat la realització de presentacions i tastos de vins, així com un celler d’anyades antigues amb vins que van dels anys 20 als anys 80. Els assistents van poder fer una visita guiada a través d’un grup d’hostesses que l’empresa va posar a disposició per tal de mostrar les darreres novetats. Aquestes innovacions van acompanyades d’una aposta per reforçar el canal online, des del qual es va començar a operar al 2009, a través de la botiga www.grauonline.com.

Vins i Licors Grau compta actualment amb 12.000 referències de tot el món i disposa d’unes instal•lacions a Palafrugell de 15.000 metres quadrats, que la situen com una de les vinoteques més grans d’Europa.

Tornar a l'inici