Tornar a l'inici

Article

Sobre l'Aigua, el nou espectacle del Gran Circ de Nadal

Del 26 al 31 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una de les produccions circenses més sorprenents dels darrers temps: al damunt d’una pista aquàtica gegant que contindrà 120.000 litres d’aigua evolucionaran fins a 26 artistes arribats de 8 països en un esclat de color i màgia.

La presència escènica de l’aigua es tradueix al llarg de l’espectacle en fonts sincronitzades i pluja artificial. Una aposta pel circ internacional d’alta qualitat per a que les famílies gironines es retrobin al voltant de la pista en aquestes festes tan especials. El Gran Circ de Nadal pretén consolidar-se com una de les principals activitats del Nadal de Girona, aplegant al voltant de la seva pista tant espectadors gironins com visitants d’un dels millors espectacles de circ mai vistos fins ara a la ciutat:

El Gran Circ de Nadal de Girona amb el seu nou espectacle 2017 “Sobre Aigua”. La nova producció 2017 ofereix 26 artistes internacionals al damunt d’una pista de sofisticada tecnologia on el terra queda suspès al damunt d’una piscina amb capacitat per a 120.000 litres d’aigua, els mateixos que animen jocs de fonts dansants lluminoses o efectes de pluja artificial. Però a banda dels recursos escènics sorprenents que aportarà l’aigua, les més de dues hores de l’espectacle també seran la ocasió de gaudir d’un reguitzell de grans figures del món del circ internacional de primera divisió com per exemple la parella de pallassos russos Anton i Victor Franke, el duo Medel d’acròbates mexicans o la Troupe de funàmbuls a gran alçada Peshkov. Moltes de les atraccions es fonen amb les coreografies de les sis ballarines del cos de ballet del Gran Circ de Nadal i interactuen amb els dolls d’aigua que apareixen al ritme de la música per acabar en un sumptuós d’esclat de colors i raigs que arriben a tocar el sostre del Pavelló a 14 metres d’alçada.

La pista sobre la que es realitza la producció viatja des de Rússia i només ha sortit un únic cop de les fronteres del seu país quan ara fa un parell d’anys va ocupar el circ estable de Budapest. Es tracta d’una de les produccions circenses més costoses dels darrers temps.

Tornar a l'inici