Tornar a l'inici

Article

Palafrugell es vesteix de gala de nou amb el Cap Roig Festival

Jaume Giró , el director de la Fundació La Caixa afirmava que el festival ja ha assolit la majoria d’edat “ se’ns ha fet gran”. I és que des de fa 18 anys Cap Roig esculpeix amb glamour les nits d’estiAquest any per celebrar aquesta efemèride, han dissenyat un cartell més adult i per tant conservador i sobretot molt equilibrat. D’aquesta manera Bryan Ferry, l’ex cantant de Roxy Music , la cantant Joan Baez, Roger Hodgson, l’ex líder de Supertramp i els enyorats Texas passaran per l’escenari de Cap Roig sent alguns dels grans reclams internacionals d’una programació que aquest any fa una aposta també pels artistes espanyols, molts d’ells vells coneguts de l’escenari de Calella de Palafrugell , estan capitanejats pel gran Manolo Garcia, ex líder de El Último de la Fila que arriba amb les entrades venudes. A dalt de l’escenari es podrà a veure a artistes consagrats com Antonio Orozco, Luz Casal, Sergio Dalma, Loquillo i Pablo Pérez. Joan Dausà i Els Catarres seran les estrelles catalanes que tocaran a casa i finalment clourà el festival el tenor Andrea Bocelli la única vetllada clàssica que programa el festival.

“Busquem una fórmula que ens permeti abastar un públic el més ampli possible” ha afirmitat Juli Guiu, director artístic de Cap Roig i màxim responsable de la promotora Clipper’s Live. “Guiu també va destacar l’augment de la xifra de concerts, 28 enfront als 25 de l’any passat i sobretot assegurant que el cartell d’aquest any compta amb els millors artistes anglosaxons i llatins de tots els temps.. El mexicà Luis Miguel inaugurarà el festival el divendres 13 de juliol i l’iatalià Andrea Boccelli el clourà el 22 d’agost. Entre aquestes dates desfilaran per aquest ordre Bryan Ferry, Manolo Garcia, Texas, Sting ( acompanyat del jamaicà Shaggy), Antonio Orozco, Luz Casal, Damien Rice, Maná, Jarabe de palo, Juanes, Rosario, Joan Dausà, James Blunt, Morat,Sergio Dalma, Els Catarres, Macaco, Loquillo, Antonio José, Joan Baez, Hombres G, Taburete, Roger Hodgson i Pablo López. A més el Mag Lari ( 4 d’agost) i Dámaris Gelabert ( 10 d’agost) protagonitzaran dos espectacles per a un públic familiar.

L’EXPERIÈNCIA CAP ROIG Com en els darrers anys l’aposta gastronòmica és una altra de les potes en les que descansa el Festival Cap Roig, que el continuarà protagonitzant el restaurant Via Veneto guardonat amb 1 estrella Michelin i on s’aposta per la qualitat que des de fa 50 anys ha demostrat aquest clàssic de la restauració barcelonina, portant a Cap Roig productes de proximitat de l’Empordà. El pressupost ascendeix aquest any a 4,1 milion d’euros i l’èxit es plasma en els diferents espectacles que ja han penjat el cartell de “sold out”, tot venut i que són Manolo Garcia (15 de juliol), Texas ( 20 juliol), Sting & Shaggy ( 21 juliol), Antonio Orozco (27 juliol), Damien Rice (29 juliol), Rosario (2 agost), James Blunt ( 5 agost), Morat ( 6 agost), Sergio Dalma ( 8 agost), Els Catarres ( 9 agost), Joan Baez ( 15 agost), Roger Hodgson ( 18 agost) i Pablo López (19 agost). é per estrelles de la música llatina, amb presència de Luis Miguel, Maná, Juanes i Morat.u de Calella de Palafrugell, a l’impressionat castell de Cap Roig.

Tornar a l'inici