Tornar a l'inici

Article

Nova campanya solidària de l'Espai Gironès

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès impulsa aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps per continuar promovent el voluntariat i tornarà a posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris el proper 1 de desembre i fins el 5 de gener.

Aquest any hi haurà més entitats i ONG que hi col•laboren i més activitats solidàries que es podran dur a terme. L’objectiu és superar els resultats de l’any passat en que es van sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les diferents activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. A més, el projecte va rebre un dels guardons amb més prestigi i referent de qualitat a nivell internacional, l’ICSC Silver Solal Award. En aquesta edició es vol arribar als 100.000 minuts de voluntariat.

En aquesta ocasió la campanya compta amb quatre padrins: el capità del Girona FC Àlex Granell; l’actor i cantant Jordi Coll ; l’actriu i estrella del West End londinenc Madalena Alberto; i l’actor i cantant Roger Berruezo que també va ser un dels padrins l’edició anterior. Avui han presentat la campanya el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà; la responsable de Màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; la coordinadora de l’Espai Social Girona Fundació Catalunya la Pedrera, Eva Reina; la directora del Banc de Sang i Teixits de Girona, la doctora Anna Millán; i els actors i cantants Jordi Coll i Roger Berruezo.

Tornar a l'inici