Tornar a l'inici

Article

la Nit Solidària contra el Càncer infantil a l'Hotel Cala del Pi

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5* de Platja d’Aro torna a acollir l’esdeveniment que s’ha convertit en un dels més importants de la Costa Brava. La Nit Solidària es celebrarà el proper 22 de setembre en la ja cinquena edició i motivat per l’èxit de les anteriors edicions on porten recaptats més de 65.000€. La finalitat d’aquesta Nit Solidària és , amb col•laboració amb l’AECC Girona Contra el Càncer , el finançament per a la investigació del sarcoma d’Erwing, un dels tumors més freqüents entre la població infantil i que del seu estudi s’encarreguen un equip de professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Aquests estudis promouen la investigació per al tractament més eficaç i nous mètodes per a la detecció precoç de la malaltia.

L’esdeveniment comptarà amb l’assistència de personalitats, totes elles solidàries com ara la presentadora i model Mireia Canalda, que serà l’encarregada de conduir la Nit ; Saül Craviotto, medallista olímpic ; El xef Marc Ribas, presentador del programa Cuines i Joc de Cartes de TV3 i que oferirà un petit showcocking en directe; l’actriu i cantant Mercè Martínez, el dissenyador Jordi Dalmau, la periodista Cristina Cubero, la dissenyadora Pilar Oporto i la presidenta de l’AECC Pilar Curtó , seran altres personalitats que assistiran a la gala.

Durant l’esdeveniment Enric Herce, xef del Restaurant Aurum de l’Hotel Cala del Pi i col•laborador de GiDona, oferirà una degustació culinària de les seves millors propostes gastronòmiques . Actuacions musicals , sortejos, nits d’hotels i diferents sorpreses seran oferts pels patrocinadors de la gala Pere Quera Joiers i Boutique Pilar Oporto. Les donacions per assistir a l’acte seran de 125€ i podran efectuar-se mitjançant transferència bancària o directament a l’hotel. El número de places és limitat i preveient la gran afluència es recomana reservar prèviament al mateix hotel. També es posa a disposició d’una fila zero per aquelles persones que desitgin col•laborar i no puguin assistir a la V Nit Solidària.

Tornar a l'inici