Tornar a l'inici

Article

LA GUIA MICHELIN RET HOMENATGE ALS BIB GOURMAND DE CATALUNYA

La Guia Michelin, coneguda com La Bíblia, per ser la guia gastronòmica i hotelera més prestigiosa del món, ret demà divendres 2 des setembre un homenatge al restaurants de Catalunya classificats “Bib Gourmand”. Els Bib Gourmand són establiments que els inspectors de la guia vermella han considerat , per rebre aquesta distinció, oferir un menú amb bona relació qualitat/preu, on un entrant, un plat principal, un postre i una copa de vi no superi els 35€.

Els inspectors segueixen els mateixos criteris utilitzats per a la concessió d’estrelles a l’hora de designar als restaurants Bib Gourmand, que malgrat no estan en condicions de rebre la primera estrella ( segons el criteri dels inspectors de la Michelin) , s’apropen i són proposats per aquesta categoria.. Aquest distintiu té una gran rellevància i és molt agraït pels restaurants que ho reben, al ser una opció ideal per aquells que volen menjar bé sense haver de gastar molts diners. A països com Alemanya o Bèlgica aquests restaurants són molt valorats pels lectors i seguidors de la guia.

Catalunya és el territori que més restaurants Bib Gourmand té a la Guia Michelin, amb un total de 49 establiments, dels quals 12 són a comarques gironines.

RESTAURANTS BIB GOURMANDA A LA PROVÍNCIA DE GIRONA

L’Aliança , Anglès

Quatre Estacions , Banyoles

Noray, Empuriabrava

La Rectoria d'Espinavessa

La Gruta i Mas Concas Víctor Català, L’Escala

Cap i Pota, Figueres

Nu , Girona

El Vaixell, Llançà

La Salinera, Palamós

Vicus, Pals

Cal sagristà, Peralada

Tornar a l'inici