Tornar a l'inici

Article

Hotel Resguard dels Vents, a Ribes de Fresser

Cada cop més el viatger o el turista busca, a l’hora de passar unes vacances, per curtes que siguin, gaudir d’una experiència única, una vivència inoblidable, que li pugui aportar tot el que havia imaginat abans d’iniciar el viatge. Aquest és el cas de Ribes de Freser, una destinació apte pel turisme familiar, pel turisme de neu, pel turisme rural, pel turisme gastronòmic, pel turisme de muntanya, pel turisme d’aventures... Ribes és tot això, però també és una destinació de qualitat Una escapada amb estil al Ripollès des de la irrupció ara fa 6 anys de l’Hotel Resguard dels Vents.

El Resguard dels Vents és un hotel de 4 estrelles, amb 17 habitacions, extraordinàriament decorat, i on es respira tranquil·litat i pau , gaudint d’unes vistes privilegiades de la Vall de Ribes. L’arquitectura de l’hotel, que no trenca l’ harmonia d’aquest indret màgic i on el silenci només es trenca amb el xiulet del Tren Cremallera de Núria, ja indica que hem arribat a l’inici de la que serà una bona experiència viatgera. De fet si alguna cosa veurem des de qualsevol estància o habitació de l’hotel serà la Vall de Ribes, l’imponent Taga o les muntanyes nevades, si anem a l’hivern, de Núria. Què més es pot demanar?

Tot fa que la nostra estància en aquest coquetó hotel rural de qualitat sigui agradable: la rebuda del personal , encapçalat per la directora i propietària Marta Perramon, la sala d’estar, amb una imponent llar de foc amb vistes, molt recomanada per degustar un GinTonic als confortables sofàs, unes habitacions decorades amb molt d’estil i amb un poema a cadascuna que evoca al vent, sala de lectura amb biblioteca inclosa, una petita sala de joc pels més petits, els jardins i sobretot el correcte spa amb piscina, jacuzzi, saunes, sense perdre, en cap moment la referència d’on som: les vistes a la Vall de Ribes són espectaculars!

El Resguard dels Vents ofereix la possibilitat de sopar amb un menú senzill però de qualitat, i a un preu de 24€, a triar entre 4 primers, 4 segons i postres. El sopar no és cap aposta gastronòmica, sinó tant sols la d’oferir un bon producte sense cap gran elaboració. Espectacular és l’esmorzar, on ofereixen un bon producte de la terra (ous de pagès, cansalada, embotits...), a part de diferents opcions dolces i un molt bon cafè. El Resguard dels Vents és un bon punt de partida per a descobrir la comarca del Ripollès. El Monestir de Ripoll, el Santuari de Montgrony a Gombrèn, Camprodon, la resta de la vall de Camprodon coneixent pobles com Beget o Setcases i sobretot descobrir un recurs únic, com és la Vall de Núria , on a part d’acollir una estació d’esquí, disposa de moltes atraccions pels més petits i una cosa que la fa única: s’hi accedeix amb el tren cremallera, on amb una mica de sort és possible observar alguna daina. Després de fer alguna excursió pels voltants, bé caminant o bé amb bicicleta, passejant o esquiar, tornar al Resguard dels Vents i prendre un bany a l’spa o qualsevol dels tractaments que proposen, és una opció molt recomanada i que fa que aquest hotel sigui únic a la vall de Ribes.

A més disposa d’una sala apte per a meetings o reunions de treball, que la fan idònia per a turisme de negocis en un ambient rural i amb capacitat limitada. Un hotel tranquil, rural, molt confortable i de qualitat. Aquests són els trets fonamentals del Resguard dels Vents. Un hotel per a recomanar i que compleix totes les expectatives que podem posar a l’hora de plantejar una escapada amb estil al Ripollès.

 Hotel Resguard dels Vents Camí de Ventaiola s/n Ribes de Freser Tel. 972 728 866 www.hotelresguard.com

Tornar a l'inici