Tornar a l'inici

Article

Hotel Palau lo Mirador

L’Hotel Palau Lo Mirador és un establiment amb encant que va ser propietat dels Comptes de Robert i on trobarem autèntiques joies com un dels millors i més ben conservats patis gòtics de tot l’Estat espanyol. Realment, passejar per les seves instal·lacions fa evocar temps passats, de donzelles i cavallers, amb una restauració espectacular, amb un idíl·lic jardí a l’entrada del Palau que li atorga un caràcter únic i exclusiu.

Un dels punts forts d’aquest establiment de luxe, situat als peus del Montgrí és el personal, molt proper i detallista. A part, clar està, de les seves instal·lacions i diferents ambients, per tal que l’estada o l’organització de qualsevol esdeveniment es converteixi en únic! Quina pau que s’hi respira!

L’Hotel Palau Lo Mirador disposa de restaurant propi, obert a tothom que estigui o no allotjat a l’hotel, amb una acurada carta, amb diferents plats de la gastronomia empordanesa i catalana. Qualsevol zona, sala o ambient del Palau Lo Mirador et transportarà a una altra època, un viatge de somni que fa que l’experiència resulti exclusiva! e

Els jardins i l’acurada gastronomia

Què millor que l’entrada triomfal dels nuvis es desenvolupi als extraordinaris jardins del Palau! El reportatge fotogràfic, que pot fer-se dins les instal·lacions de l’hotel, farà reviure esdeveniments d’altres èpoques, d’èpoques daurades on la pedra del Palau i la sorprenent verdor del jardí faran que segurament les instantànies es converteixen en petites obres d’art! És el bon gust el que es respira a qualsevol racó del Palau Lo Mirador.

Els banquets estaran ambientats en el fantàstic Palau de Vidre, amb una capacitat fins a 250 comensals, just a tocar del jardí i a pocs metres de la piscina. La gastronomia que ofereix el Palau Lo Mirador està en consonància amb tot l’entorn, i el xef Jordi Martínez, elabora diferents especialitats, intentant marcar territori amb productes de l’Empordà. Les possibilitats que s’ofereixen pels banquets són moltes i variades i val la pena provar qualsevol de les seves especialitats. Un gust també, la seva gastronomia!

Habitacions úniques i exclusives

Com no podia ser d’una altra manera, al Palau Lo Mirador disposen d’11 habitacions, totes elles diferents i amb una personalitat pròpia lligada a la història de l’edifici, que estan ambientades de forma totalment exclusiva per oferir la màxima elegància i confort. Aquesta és l’exclusivitat que ofereix el Palau Lo Mirador, un indret únic i exclusiu, ideal per a la celebració d’un esdeveniment únic, però també per gaudir d’un cap de setmana romàntic o familiar a la Costa Brava. Un Hotel per somiar. Un establiment de somni!

Viu la seva màgia

El Palau Lo Mirador també ofereix possibilitats quan es tracta de bodes o esdeveniments més íntims o familiars. Espectacular és l’ambient que proposen al Saló Reial, un espai privat de llegenda on els Comptes de Robert celebraven els seus propis banquets. Aquesta és la màgia proposada pel Palau Lo Mirador.

Tornar a l'inici