Tornar a l'inici

Article

Festival Xalaro a Platja d'Aro

QUARTA EDICIÓ DEL FESTIVAL XALARO AMB 21 ESPECTACLES FAMILIARS GRATUÏTS DE CIRC, MÀGICA, MÚSICA AL PASSEIG MARÍTIM DE PLATJA D’ARO EL CAP DE SETMANA 17 I 18 DE JUNY

Enguany, es manté la gratuïtat de totes les actuacions i espais participatius i es consolida el Passeig Marítim com a espai escènic dels espectacles, concentrats en la franja horària de tarda, vespre i nit; amb l’única excepció d’un circuit interactiu per a infants d’1 a 3 anys, que per necessitats logístiques es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament en tres sessions diumenge 18 de juny (10.30 h, 11.10 h i 11.50 h).

El festival manté l’ambició en la programació amb 21 actuacions de 17 companyies i artistes entre el dissabte 17 de juny a les 17 h i diumenge 18 de juny a les 19 h. Algunes de les actuacions més destacades d’enguany són: Dàmaris Gelabert, Orchestra Fireluche, Cia. La Tal, Black Music Big Band and Brodas Bros Júnior o la Cia. del Centre de Titelles de Lleida. La programació d’espectacles combina diverses tècniques i modalitats -música, humor, màgia, circ, teatre de carrer, cercaviles o instal•lacions participatives-, que es reparteixen al llarg del Passeig Marítim en cinc espais escènics que enguany prenen el nom de diversos elements marins: Cavallet de Mar, Cranc, Pop, Estrella i Peixet; i puntualment a la Sala d’Actes de l’Ajuntament -Medusa- situada a pocs metres de la façana costanera.

També hi ha programades dues propostes itinerants. Tots els infants socis del Club Super3 de Televisió de Catalunya obtindran un obsequi -la bossa oficial del festival- mostrant el seu carnet a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. El Festival Xalaro és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Dinamització Cultural de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per consolidar l’acreditació com a Destinació de Turisme Familiar.

Amb el pas de les successives edicions la proposta ha anat modulant espais, programació i horaris a la recerca de la comoditat del públic assistent i la millora global d’una programació que en tres edicions ha acollit les actuacions, entre d’altres de Pep Bou, Els Amics de les Arts, Macedònia, Sant Andreu Jazz Band, Brodas Bros, Mag Edgar, The Gramophone Allstars Big Band, Pep Plaza, Heavy per Xics, Pepa Plana i Toti Toronell, Lax’n’Busto, Cia. Ytuquepintas, Dàmaris Gelabert, Cia. La Tal, The Risas o Pere Hosta.

Tornar a l'inici